Najtišji fen za lase na svetu? - Šamponi.si

Najtišji fen za lase na svetu?

Če iščete naprednejši sušilnik za lase, potem je ANEMOS podjetja Elchim popolno in neverjetno orodje za sušenje las, ki se je resnično uveljavilo v lepotni industriji. Minka ga je preverila in je navdušena.

 

Ima močan motor, ki piha zelo vroč zrak, vendar brez skrbi, las ne bo opekel! Bo pa zato izpihovanje opravil v krajšem času, saj ga bogati sonična tehnoloogija brez krtač. Najbolj pa vas bosta navdušili naslednji dejstvi. Motor je zelo zelo tih (pod 69db), zato med sušenjem las ne boste nikogar motili. Prav tako pa je sušilnik izjemno lahek. S samo 290g velja za enega najlažjih na svetu, kar nam frizerkam omogoča neutrudno delo z rokami.

 


A to še ni vse! ANEMOSov sušilec za lase ima vgrajenih tudi nekaj domiselnih tehnologij. Ionizator, ki izloča negativne ione, pomaga zmanjšati nakodranost in statično elektriko. Poleg tega pa bodo vaši lasje videti zdravi in sijoči.

Fen res izstopa tudi po izgledu. Vidi se, da so Italijani na vrhu, ko govorimo o snovanju lepote. Poleg tega pa je ročaj zasnovan tako, da se udobno prilega vaši roki, zato se med oblikovanjem las ne boste utrudili.Sem že omenila, da je sušilnik za lase ANEMOS izjemno vsestranski? Na voljo je z dvema različnima šobama, zato lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vaši vrsti las in potrebam po oblikovanju. Poleg tega je izdelan tako, da zdrži dolgo, saj ima visokokakovostne materiale in dveletno garancijo.Sušilnik za lase ANEMOS proizvajalca Elchim na splošno popolnoma spreminja pravila igre, ko gre za orodja za sušenje las. Če iščete nov sušilnik za lase, si ga morate ogledati. Vaši lasje vam bodo hvaležni!

xoxo, Tina

Nazaj na spletni dnevnik