Zakaj so lasje pri frizerju boljši...

Hej ti! 

Te zanima, zakaj so lasje, ko prideš od frizerja boljši, kot pa ko jih umiješ doma?

Na pravem mestu si! Dajmo se najprej spoznat.

Smo družinsko podjetje, z že več kot 20 let izkušenj v frizerstvu. Vse se je začelo s frizersko mojstrico Minko in njenim frizerskim salonom Pri Minki. Naš salon se nahaja v majhnem kraju Šmarje pri Jelšah v Sloveniji. V našem frizerskem salonu že vrsto let izvajamo nege las in lasišča in se vsako leto udeležujemo izobraževanj, kjer že obstoječe znanje samo še nadgrajujemo. 

Minka je pred več kot 20 leti začela izvajati nege las in lasišča s profesionalno lasno kozmetiko Kemon. Končuje se leto 2022 in Kemon še vedno ostaja prvak naših salonskih poličk.

Zakaj Kemon? Vsi proizvodi so cruelty free, kar pomeni, da za njimi stoji etična izdelava. Kar pri Minki zelo cenimo. Večina produktov je certificiranih kot Vegan free, imajo več kot 70% organsko pridobljenih sestavin, ki so etično pridelane na italijanskih poljih podjetja Kemon. 

Kemon izdelkom so se čez čas pridružili še artikli drugih znamk kot so Solfine, Hairdreams ipd. Spremljaj našo stran in preverjaj sprotno ponudbo, ki je iz dneva v dan številčnejša in nadgrajena s profesionalnimi artikli za nego las, lasišča in telesa.

Minka je vso svoje znanje prenesla na svoja otroka, ki sta glavna krivca, za obstoj spletne strani Šamponi.si. Družinske skrivnosti za dober las in lasišče smo se tako odločili deliti z vami.

Predstavljamo ti naš blog, kjer bomo svetovalci ekipe Šamponi.si s teboj delili priročne in učinkovite nasvete za nego las, lasišča in pa tudi telesa. 

Skupaj bomo razbijali mite in preverjali hipoteze o negi las.

Te zanima več? Sledi našemu blogu ali pa izpolni informacijski obrazec v rubriki Kontakt, kjer bomo na tvoja vprašanja odgovorili v roku 24 ur. 

Se že veselimo druženja z vami!

NE POZABI! Če imaš kakršnokoli vprašanje pokliči na telefonsko številko 031485002 ali pa nam piši na info@samponi.si.

 

 

 

Nazaj na spletni dnevnik