Kako izbrati?

Pozdravljeni na spletni strani Šamponi.si, ki smo jo s frizerko Minko ustvarili z razlogom, da dvignemo ozaveščenost in izbiro kvalitetnih izdelkov za lase in lasišče pri ljudeh.

Ravno prava izbira in razumevanje, da PRANJE LAS NI DOVOLJ in, da je ponavadi za pravi rezultat potreben več kot en produkt, je tisto, kar pomaga. Niti en las in lasišče nista enaka. PRAVA REŠITEV SE IMENUJE NEGA PO MERI.

Vedno pa se soočamo z dvema izzivoma, za ketera smo pripravili preprosti rešitvi. Beri dalje. 💁‍♀️

  • 1. PREVELIKA IZBIRA IZDELKOV

    90% ljudi svoje izdelke kupuje v trgovini ali na spletu. Razlog je največkrat cena. Ostali izdelke kupijo pri svojih frizerjih in strokovnjakih. Kako izbrati pravega, ko stojite sami pred polico, pa je izziv, na katerega si ponavadi odgovorimo prehitro, ali pa izberemo nekaj poznanega, ker nam je izdelek priporočila kolegica. Pa imata res enake lase in lasišče? 🤔 So "znane" znamke res "vrhunske"?

  • 2. KOMU ZAUPATI, KAJ JE RES?

    Vsi poklici imajo svoj kodeks zaupanja. Trgovec ponavadi kodeks masovne prodaje, frizerji, zdravniki in strokovnjaki pa nosijo preveliko odgovornost, da bi se tako lahko izognili odgovornosti.

    Vemo, zaupanje je težko dati nekomu, ki ga poznaš 5 minut, a vendar. Ko govorimo o stroki, je potrebno zaupati strokovnjakom, zato smo za vas pripravili brezplačno rešitev, ki vam jo predstavimo spodaj.

Kaj svetujemo?

Svetujemo, da dovolite, da vam brezplačno svetujemo mi.

Brezplačno svetovanje.

Ker vemo, kako težko je izbrati prave produkte, ki kasneje sestavljajo nego las in lasišča, mnogo pa vas že uživa cono udobja pri svojih frizerjih, smo se v ekipi Šamponi.si odločili, da vam ponudimo 24/7 BREZPLAČNO SVETOVANJE pri izbiri pravih izdelkov za vaše lase in lasišče.

NAŠA ZGODBA NA KRATKO:

Tina Šraml iz Šmarja pri Jelšah je preprosta punca, ki se je kot hči priznane frizerske mojstrice Minke, po opravljeni gimnaziji in dveh fakultetah iz turizma in wellnessa odločila, da se izuči še za kozmetičnega tehnika.

Znanje, ki ji ga je v 15 letih predala mama in veliko učnih ur, jo je pripeljalo do te ravni, da je pravi mojster, ko govorimo o svetovanju pravih izdelkov za nego las in lasišča.

KAKO NAPREJ?

Vemo kako težko je zaupati. Z brezplačnim svetovanjem nimate ničesar za izgubiti, zato vas vabimo, da nam pišete. Tina vam bo nato izdelala nego po meri. Na voljo je 24/7, razen ponoči, ko spi. 😉

Vse, kar moraš narediti je, da odpreš oblaček za pogovor desno spodaj in se prepustiš postopku. Hvala za zaupanje že vnaprej.💛💛💛

Zahvala za zaupanje

P.S: Ob prvem nakupu ti podarjamo kodo ORGANICALS10 za 10% popusta na izdelke vrhunske Italijanske blagovne znamke Organicals. 😍😍😍

Kako do cenejših izdelkov?

Pri Šamponi.si nagrajujemo zvestobo. Kaj to pomeni? Za vsak 1€, ki ga zapraviš pri nas, ti podarimo točke zvestobe, ki jih zbiraš na svojem profilu, tukaj, na šamponi.si. V klubu zvestobe, ki ga najdeš na linku spodaj, nato lahko unovčiš različne nagrade, kot so brezplačna poštnina, denarni popusti itd. SE SPLAČA.

Razišči klub zvestobe